PASTA SŁONECZNIKOWA Z 4 RODZAJAMI PIEPRZU BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE
14,57 zł
Brak w magazynie
SKU: 4019736008804
Kategoria: Pasty i przetwory - wege (nie chłodnia)
SKŁADNIKI
woda, nasiona słonecznika* (33 %), olej słonecznikowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, mix ziaren pieprzu* (3 %), (zielony pieprz*, czarny pieprz*, czerwony pieprz*, biały pieprz*), sól, cebula* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt bezglutenowy.
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1257 kJ/ 304 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 4,5 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 7,4 g
Sól: 1,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 – 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Waga | 0,35 kg |
---|---|
Wymiary | 7,00 × 7,00 × 7,50 cm |