PASTA Z TOFU Z PAPRYKĄ CHILI BIO 185 g – NATURAVENA
7,71 zł
159 w magazynie
SKŁADNIKI
gotowana SOJA* 57 % (soja*, woda), olej słonecznikowy*, papryka* 10 %, cebula*, ocet jabłkowy*, sól morska, cukier*, przyprawy* (curry* (w tym GORCZYCA*), czosnek granulowany*, imbir*, chili*) (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Aromatyczna pasta wege z dodatkiem wybranych przypraw, sporządzana jest z utartej soi. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 691 kJ/166 kcal
Tłuszcz 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g
Węglowodany 6,4 g
w tym cukry 2,3 g
Białko 10 g
Sól 1,13 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: SELER, nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 72 godziny.
Waga | 0,38 kg |
---|---|
Wymiary | 9,00 × 8,00 × 7,00 cm |