GAZPACHO (HISZPAŃSKA ZUPA WARZYWNA) BIO 1 L – BIOSABOR
17,18 zł
286 w magazynie
SKŁADNIKI
pomidory*, papryka*, woda, ogórek*, oliwa z oliwek extra virgin* (3,7 %), chleb* (mąka PSZENNA*, woda, sól, drożdże), cebula*, ocet winny*, sól, czosnek*. (* certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość warzyw: 88 %.
OPIS
Zupa podawana na zimno pochodząca z Andaluzji (Hiszpania). Produkt pasteryzowany. Pakowano w atmosferze ochronnej. Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 235 kJ/57 kcal
Tłuszcz: 3,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 3,9 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik 1,1 g
Białko: 0,8 g
Sól: 0,82 g
Potas: 155 mg (7,8 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia potasu (dla osoby dorosłej)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Waga | 1,09 kg |
---|---|
Wymiary | 7,40 × 7,80 × 24,60 cm |