KREM MIGDAŁOWY Z WANILIĄ KETO BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 190 g – BATON WARSZAWSKI
17,43 zł
53 w magazynie
SKŁADNIKI
miąższ z kokosa, pasta MIGDAŁOWA (23,5 %), inulina z cykorii, erytrytol (substancja słodząca), olej kokosowy, olej słonecznikowy, lecytyna słonecznikowa, sól, wanilia (0,11 %), acerola.
OPIS
Spróbuj pysznego i zdrowego kremu migdałowego o niskim indeksie glikemicznym.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. Wysoka zawartość błonnika.
Rozwarstwienie produktu jest procesem naturalnym. Przed spożyciem wymieszać.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2217 kJ/530 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
Węglowodany: 5,2 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 21 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
MOże zawierać NASIONA SEZAMU, ORZECHY laskowe.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Waga | 0,38 kg |
---|---|
Wymiary | 8,00 × 8,00 × 7,00 cm |